Om oss

När man är en riktig bingoälskare så vill man ha det bästa av allt. Ska man spela i en bingohall så vill man att den ska hålla en viss nivå. Det får inte bli en massa missförstånd, eller att kontrollanten inte har koll på vinster osv. Man ska känna att man trivs i hallen och med de andra som spelar i samma hall. Om man inte gör det så kommer man inte gå tillbaka. Därför ligger det i spelarens och bingohallens intresse att man kommunicerar med varandra. Om man som spelare har ett förslag till förbättring så vill självklart bingohallen ha reda på detta.

Guide till bingo på nätet

Om man däremot spelar bingo på nätet så ska man också ha koll på en del saker. Vi har tidigare tagit upp här på webbplatsen hur en proffsig bingospelare bör tänka och agera på bingosajter, och detta kan sammanfattas i några punkter.

  • Inom bingo har man inga motståndare. Man har medspelare och ingen kan kämpa mer än någon annan. Därför bör man inte bli osams med sina medspelare. Håll alltid en god ton.
  • Ha koll på insatserna. Man ska aldrig spela bingospel som man inte känner till, det brukar leda till att man kastar pengarna i sjön. Om man vill testa nya spel för att lära sig så spela med låg insats.
  • Känn till sajtens regler. Kanske har man fått en bonus som måste omsättas ett antal gånger. Känner man inte till omsättningskraven så kan detta leda till irritation och annat.
  •  Hitta en sajt med bra utbetalningsalternativ. Vissa sajter erbjuder olika varianter av vinstutbetalningar. Se till att hitta en sajt som har alternativet bankkonto. Då kan man få sina vinster in på sitt bankkonto direkt.
  • Hellre många små vinster än att söka jackpotts. Självklart så är det lockande att sätta in pengar och jaga den stora jackpotten. Det är dock inte så vanligt att man vinner dessa, så var realist.
  • Spela ansvarsfullt. Det innebär att man aldrig satsar mer pengar än vad man har råd att förlora. Se bingo som underhållning, som att gå på bio eller en teater. Det är en utgift, men man ska njuta också, så ha kul.

Välkommen till Bingospelaren.nu!

Bingo